Oei ik groei
Back Home Next

 

Home
Up

Lekker met papa en mama op de bank. Ik lig nu nog op schoot, maar als ik wat groter ben zijn zij hun plaatsje kwijt. Dan lig ik met chips en cola languit te zappen.

Met papa op het grote bed lig ik bij te komen van een voeding. Dat wordt tegenwoordig al veel meer. Dus even uitbuiken.

Mama spreekt mij streng toe als ik weer eigenwijs ben. Maar ik doe toch lekker mijn eigen zin.

Dit T-shirt heeft mijn nichtje Kimberley zelf gemaakt. Mijn naam staat er zelfs op. Het is nu nog wat groot dus ik moet nog even wachten om het vaker te dragen.

Gezellig in discussie met mijn oma. Dat doe ik vaak na mijn voedingen. En ze kan een onzin uitkramen. Dat wil je niet weten.

Samen gekke bekken trekken is ook een hobby van ons. Maar ik win toch altijd.

Net geprikt in het lab, maar wel twee mooie blauwe pleisters. Ik heb mij kranig gedragen. Maar ja, dat spreekt voor zich.

Ik moet nu wel een beetje bijkomen van al dat gehannes aan mijn lijf.

Tussen alle voedingen door doe ik lekker een tukkie. Omdat ik niet graag op mijn rug lig, houden een aantal handdoekrollen mij op mijn plaats.

Even mijn handjes warm houden.

En dit zijn de kado's en kaarten die ik (tot nu toe) heb gekregen. Ik ben hier best blij mee. Binnenkort zullen papa en mama iedereen persoonlijk gaan bedanken voor zover dat nog niet is gebeurd. Het is zo druk geweest dat daar helemaal geen tijd voor is geweest. 

Mijn bedje is nog wel een beetje groot. Voorlopig lig ik liever in de wieg. Hier ben ik in een goed gesprek met een olifanten knuffel. Deze heeft vroeger ook nog in mama's wiegje gelegen.

Even bijkomen bij papa. Ik had mij namelijk weer eens klem gezopen. (met melk natuurlijk voordat jullie rare dingen van mij gaan denken).

Ben ik niet lief zo? Een (b)engeltje toch.

Vlak voordat oma weggaat. 3 generaties op de foto.

Snik snik. Oma gaat weer terug naar Nederland. Ze spreekt mij nog even toe en ik luister heel aandachtig naar haar. ik vind haar wel lief.

Voor mama is het zo zonder oma een stuk drukker. Zo zien we er aan het eind van de dag uit. Beide afgepeigerd, klaar voor een goede nachtrust, maar of die zal komen bepaal ik zelf wel.

dan maar even met papa knuffelen..

In mijn wieg lig ik lang niet altijd rustig. Als ik het te kwaad krijg schop ik alles overhoop.

Na het eten ben ik altijd totaal uitgeput.

Op Koninginnedag ben natuurlijk in het oranje gekleed. Net als mijn mama trouwens.